SZS: Vučić izjavom da “granice nisu utvrđene”, ponovo gazi Ustav

Izvor: Danas, 22.Okt.2019, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SZS: Vučić izjavom da “granice nisu utvrđene”, ponovo gazi Ustav

Najnovija izjava Aleksandra Vučića da granice nisu utvrđene i da svaka od zemalja granice Srbije vidi na drugi način, novo je gaženje Ustava od strane predsednika Republike Srbije, rečeno je u saopštenju Saveza za Srbiju. Članak SZS: Vučić izjavom da “granice nisu utvrđene”, ponovo gazi Ustav se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konačni povratak „doživotnog“ lidera

Izvor: Danas, 22.Okt.2019

Nakon dva neuspešna pokušaja izbora predsednika Pokreta Dosta je bilo, na subotnjoj skupštini Saša Radulović, osnivač i prvi predsednik, ponovo je izabran za predsednika DJB, 19 meseci po podnošenju neopozive ostavke nakon neuspešnih beogradskih izbora (2018). Članak Konačni povratak „doživotnog“...

Nastavak na Danas...

Umesto stadiona, gradite puteve i kanalizaciju

Izvor: Danas, 22.Okt.2019

Iskustvo govori da je mahanje milijardama od strane državnih službenika po pravilu znak da će uskoro izbori, a priroda glasača je da vole da čuju kako će im budućnost biti ružičasta. Članak Umesto stadiona, gradite puteve i kanalizaciju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

SZS: Vučić ponovo gazi Ustav

Izvor: RTS, 22.Okt.2019

. Najnovija izjava Aleksandra Vučića da granice nisu utvrđene i da svaka od zemalja granice Srbije vidi na drugi način, novo je gaženje Ustava od strane predsednika Republike Srbije, saopšteno je iz Saveza za Srbiju.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.