SVETSKI LIDERI ZAZIRU OD PUTINA! Tenzije, neslaganja i napetost na sastanku G7, a onda se OGLASIO TRAMP I REKAO ŠTA JE RUSIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2019, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVETSKI LIDERI ZAZIRU OD PUTINA! Tenzije, neslaganja i napetost na sastanku G7, a onda se OGLASIO TRAMP I REKAO ŠTA JE RUSIJA!

Večera lidera Grupe G7, održana u subotu, protekla je u "prilično napetoj" atmosferi, jer su lideri iskazali neslaganje sa američkim predsednikom Donaldom Trampom oko brojnih pitanja, uključujući i kako da se ponašaju prema Rusiji.

To je rekao zvaničnik Evropske unije koji je insistirao na anonimnosti, jer mu nije odobreno da daje zvanične izjave.

Prema njegovim rečima, Tramp je zauzeo stav da je Rusija "vodeća sila" koja mora da bude uključena u diskusiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prenosi AP.

Razlike u mišljenjima tokom večere prenele su se i na današnju sednicu u vezi trgovine s Kinom.

Tokom kratke rasprave o digitalnom oporezivanju, Tramp nije ponovio svoju pretnju da će oporezovati francuska vina, kao odgovor na francuski potez kojim su oporezovane internet kompanije koje posluju u SAD.

BONUS VIDEO: OVO JE NAJBOGATIJE SELO NA SVETU: Nema nezaposlenosti, siromaštva i zatvora! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.