Izvor: Blic, 23.Jan.2017, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SVET NEĆE IMATI JOŠ JEDNOG RENEA" Ovako se kolege opraštaju od zvezde serije "Alo, Alo"

Britanska glumica Viki Mišel, koja je u popularnoj seriji "Alo, Alo" tumačila lik Ivet, konobarice i Reneove ljubavnice, oprostila se na Tviteru od kolege s kojim je igrala punih deset godina.

So sad to hear news of Gorden Kaye A brilliantly talented actor consummate professional, loved the world over There'll never be another Rene pic.twitter.com/EVcsxwtxSp

Naime, Viki je na Tviteru objavila zajedničku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fotografiju sa Gordenom Kejom, uz dirljiv status.

- Veoma me je pogodila vest o smrti Gordena Keja. Bio je brilijantan glumac, i veliki profesionalac. Obožavao je svet u kom je živeo, a svet neće imati još jednog Renea - napisala je Mišelova na Tviteru.

Osim nje, od popularnig glumca oprostili su se i drugi glumci koji su takođe igrali u seriji. Tako je glumac Gaj Siner, koji je u seriji igrao poručnika Grubera, odao priznanje kolegi na Tviteru.

I'm sorry to hear of Gorden Kaye's death; he might not have been the easiest man but to be fair we did do some pretty good work together.

- Žao mi je zbog Gordenove smrti. Nije bio "najlakši" čovek na svetu, ali opet, zajedno smo napravili neke sjajne stvari - napisao je Siner na Tviteru.

Osim njega, i Kim Hartman, koja je igrala seksi Helgu dodala je da ju je "strašno pogodila vest o Godenovoj smrti".

- On je bio sjajan čovek, veoma duhovit i mogu da kažem da je bio veliki deo mog života - rekla je Hartmanova.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) ZAISTA TUŽNO: Ovako se IVET oprostila od RENEA!

Izvor: Kurir, 24.Jan.2017, 00:41

...Glumica Viki Mišel, tumačila je ulogu Reneove ljubavnice Ivet, pa je napisala tužnu poruku na društvenim mrežama u čast svog preminulog kolege.."Tako su tužne vesti o smrti Gordona Keja, fenomenalnog glumca i pravog profesionalca, koji je voleo svet Nikada niko više neće biti Rene", napisala...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.