Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 17:37

"SVET JE JEDNO JAKO OPASNO MESTO, NE ZBOG ZLIH LJUDI..." Otac ubijene devojčice prihvatio saučešće od strane advokata roditelja dečaka ubice

"Moja ćerka je ubijena ispred WC-a dok je išla prema drugom odeljenju da vidi simpatiju", rekao je roditelj devojčice

Otac ubijene devojčice prihvatio je saučešće od strane advokata roditelja dečaka ubice. On je potom pozivao državu na odgovornost i izlaganje je završio izjavom:

- Svet je jedno jako opasno mesto, ne zbog zlih ljudi, već zbog dobrih koji ništa ne preduzimaju.

Potom je pozvao nadležne institucije na važnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odgovornosti za celo društvo i na odgovornost roditelja.

- Moja ćerka je ubijena ispred WC-a dok je išla prema drugom odeljenju. Išla je do WC-a, kako bi prošla tamo da vidi simpatiju - rekao je njen otac.

Dečak ubica joj je pucao sa tri metka u grudi, ona je nastavila da stoji na nogama, a onda je ispalio četvrti, peti, šesti i sedmi metak u kičmenu moždinu i  usmrtio je.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.