SVAKO OKUPLJANJE POČINJE BRATSKIM SUSRETOM Željka Cvijanović uputila tople reči predsedniku Vučiću (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2023, 12:45

"SVAKO OKUPLJANJE POČINJE BRATSKIM SUSRETOM" Željka Cvijanović uputila tople reči predsedniku Vučiću (FOTO)

Danas se u Severnoj Makedoniji održava samit lidera Procesa Brdo-Brioni.

Uoči početka samit Procesa Brdo-Brioni u Skoplju, srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović objavila je fotografiju sa susreta sa sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

- Tradicionalno, svako regionalno okupljanje počinje bratskim susretom sa zvaničnicima Srbije. Za nas iz Republike Srpske nema ništa prirodnije i to je nepisano pravilo koje se uvijek podrazumijeva - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napisala je Cvijanovićeva na Instragramu.

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Domaćin sastanka koji je organizovan u Skoplju je predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski, zajedno sa predsednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem i predsednicom Slovenije Natašom Pirc Musar. Učesnici procesa Brdo Brioni su Albanija, Bosna i Hercegovina, Kosovo, Severna Makedonija, Slovenija, Srbija, Hrvatska i Crna Gora, predstavljene na nivou šefova država.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.