SULUDA ODLUKA LAŽNE DRŽAVE! Zabranjen ulazak svim srpskim zvaničnicima na Kosovo i Metohiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2019, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SULUDA ODLUKA LAŽNE DRŽAVE! Zabranjen ulazak svim srpskim zvaničnicima na Kosovo i Metohiju!

Privremene prištinske vlasti donele su odluku da nijednom beogradskom zvaničniku ne treba dati dozvolu da uđe u tzv. državu Kosovo!

Odluku su doneli usled provokacija i ponašanja od strane "ove zemlje".

Jetlljir Zuberaj, savetnik ministra spoljnih poslova tzv. Kosova, Bedžeta Pacolija je putem saopštenja na Fejsbuku rekao da je Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spoljnih poslova donelo takvu odluku zbog pretnji i napada na Severu kao i drugih problema, prenosi Koha.

- Zbog hibridnih pretnji koje Srbija čini prema Kosovu, stalne propagande i lažnih vesti o zemlji i našim građanima, kao i nedavnih napora da se spreči takozvana humanitarna kriza na Severu Kosova preteći srpskom stanovništvu i prisiljavajući ih da zatvore preduzeća samo zbog nekih političkih ciljeva Beograda, Ministarstvo spoljnih poslova neće dozvoliti nijednom zvaničniku iz Beograda da poseti Kosovo i svi zahtevi će biti odbijeni sve dok se ovo ponašanje nastavi - napisao je Ziberaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zabranjen ulazak svim srpskim zvaničnicima na Kosovo

Izvor: Danas, 04.Jul.2019

Kosovsko Ministarstvo spoljnih poslova donelo je odluku da zabrani ulazak na Kosovo svim srpskim zvaničnicima. Članak Zabranjen ulazak svim srpskim zvaničnicima na Kosovo se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Novi bahati potez lažne države Kosovo: ZABRANJEN ULAZAK SVIM SRPSKIM ZVANIČNICIMA NA KOSOVO!

Izvor: RTV Pink, 04.Jul.2019

Ministarstvo spoljnih poslova takozvanog Kosova donelo je odluku da zabrani ulazak na Kosovo svim srpskim zvaničnicima.

Nastavak na RTV Pink...

Koha: Svim srpskim zvaničnicima zabranjen ulaz na Kosovo zbog pretnji, napada i propagande

Izvor: Beta, 04.Jul.2019

Kosovsko Ministarstvo spoljnih poslova donelo je odluku da "nijednom" zvaničniku Beograda ne dozvoli ulaz na teritoriju Kosova zbog kako se navodi, "pretnji, stalne propagande i lažnih vesti", preneo je danas portal Kossev pozivajući se na prištinski dnevnik Koha ditore.Po navodima Kohe, savetnik...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.