STRAVIČNO NEVREME UDARILO NA HRVATSKU! Oluja ruši sve pred sobom, lete krovovi, nebo crno nad Zagrebom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 17:13

STRAVIČNO NEVREME UDARILO NA HRVATSKU! Oluja ruši sve pred sobom, lete krovovi, nebo crno nad Zagrebom! (VIDEO)

Oluja je prethodno pogodila Sloveniju

Veliko nevreme stiglo je u Zagreb malo pre 16 časova, javljaju hrvatski mediji. Nad gradom su se nadvili crni oblaci, jak vetar je nosio čak i krovove i obarao stabla. U gradu Zaprešiću je totalni haos.

DHMZ je u svojoj prognozi za danas saopštio da su popodne mogući poneki lokalni pljusak, uglavnom u brdskim i centralnim predelima.

Kako javlja Index.hr, u Zagrebu pada obilna kiša i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << haos je zbog vetra. Vetar ruši sve pred sobom, javlja hrvatski portal.

Oluja je stigla iz Slovenije i preko Samoborskog gorja došla do Zagreba.

Armagedon u Smičiklasovoj pic.twitter.com/0v5g1jz1c0

— Alice Jurak✨ (@AliceJurak) July 19, 2023

Sajt Neurje.si objavio je snimke i fotografije grmljavine i velikih oblaka u Sloveniji, gde je zabeležen jak olujni sistem praćen jakim orkanskim vetrom. Meteorolozi su upozorili na jak razorni vetar, grad i munje.

Crveno upozorenje izdato je prvo za zapadne i centralne delove Slovenije, a potom i za celu zemlju. Ponegde je padao i jak grad veličine ping pong loptice.

Pojas nevremena se pomera ka istoku i jugoistoku i nastaviće da se širi, prenosi Neurje.si.

Nevreme iz Slovenije stiže i do Hrvatske, a DHMZ je za danas zbog grmljavine izdao crveno upozorenje o vremenu za zagrebački i karlovački region, prenosi "Jutarnji.hr".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUPERĆELIJSKA OLUJA STIŽE U SRBIJU ZA SAT VREMENA U Hrvatskoj je već napravila haos, donosi nam RAZORNO NEVREME, a prvi na udaru su ovi delovi zemlje

Izvor: Blic, 19.Jul.2023

Superćelijska oluja sve je bliža Srbiji, očekuju se da će se crni superćelijski oblaci nadviti nad Srbijom između 19 i 20 sati, a ono što oni donose jeste jako nevreme koje bi moglo da bude kao ono koje smo imali prošle nedelje. Tada smo svedočili apokaliptičnim scenama, najviše u Vojvodini...

Nastavak na Blic...

UŽIVO Superćelijska oluja pravi haos u Srbiji: Vetar divlja, škola u Novom Sadu sravnjena VIDEO

Izvor: B92, 19.Jul.2023

Stravično nevreme pogodilo je danas region - Hrvatsku i Sloveniju, a olujni sistem je ovog poslepodneva ušao i u Srbiju...Snažno nevreme zadesilo je našu zemlju, kao i Beograd, gde je snimljeno kako vetar ruši dva krana na Novom Beogradu...U Sremskoj Mitrovici jak vetar nosio je sve pred sobom,...

Nastavak na B92...

(VIDEO) PADAJU KRANOVI KAO DA SU OD KARTONA! Snimak oluje iz Novog Beograda ledi krv!

Izvor: Blic, 19.Jul.2023

Jaka oluja pogodila je večeras Beograd, a kako javljaju čitaoci i reporteri "Blica" iz svih delova grada, jak orkanski vetar nosi sve pred sobom, lomi prozore i krovove.

Nastavak na Blic...

Pogledajte reakciju Sofije Milošević u trenutku kad počinje apokalipsa nad Beogradom

Izvor: Piplmetar.rs, 20.Jul.2023, 01:30

Sofija je prekinula intervju i uletela unutra, budući da je vetar nosio sve pred sobom .. Strašno nevreme pogodila je Srbiju u večernjim satima, a jaka oluja obrušila se i na Beograd.. U trenutku kada je krenuo jak vetar i haos u prestonici, pretpremijera filma „Barbi“ održavala se u jednom...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.