Izvor: Blic, 19.Jul.2023, 17:35

SUPERĆELIJSKA OLUJA STIŽE U SRBIJU ZA SAT VREMENA U Hrvatskoj je već napravila haos, donosi nam RAZORNO NEVREME, a prvi na udaru su ovi delovi zemlje

Superćelijska oluja sve je bliža Srbiji, očekuju se da će se crni superćelijski oblaci nadviti nad Srbijom između 19 i 20 sati, a ono što oni donose jeste jako nevreme koje bi moglo da bude kao ono koje smo imali prošle nedelje. Tada smo svedočili apokaliptičnim scenama, najviše u Vojvodini - kuće su nakon ogromnog grada izgledale kao izrešetane gelerima, pljusak je bio toliko jak da su ulice za tili čas bile pretvorene u jezera, a orkanski vetar je rušio sve pred sobom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stiže superćelijska oluja za sat vremena: Ovi delovi Srbije prvi na udaru

Izvor: B92, 19.Jul.2023

Superćelijska oluja sve je bliža Srbiji, očekuje se da će se crni superćelijski oblaci nadviti nad Srbijom između 19 i 20 sati..."Jako grmljavinsko nevreme iz Zagrebačke regije u Hrvatskoj brzo se izmešta ka Osječkoj regiji. Do granice sa Srbijom nailazak grmljavinskog sistema očekuje se oko...

Nastavak na B92...

NEVREME ODNELO KROV KAO DA JE OD PAPIRA Dramatičan snimak superćelijske oluje kod Šapca (VIDEO)

Izvor: Blic, 19.Jul.2023

Superćelijska oluja, koja je prethodnih sati napravila haos u Sloveniji i Hrvatskoj, stigla je u naše krajeve. Crni oblaci nadvili su se nad Srbijom nešto posle 19 časova i doneli jako nevreme praćeno jakim vetrom i grmljavinom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.