Izvor: Piplmetar.rs, 20.Jul.2023, 01:30

Pogledajte reakciju Sofije Milošević u trenutku kad počinje apokalipsa nad Beogradom

Sofija je prekinula intervju i uletela unutra, budući da je vetar nosio sve pred sobom

Strašno nevreme pogodila je Srbiju u večernjim satima, a jaka oluja obrušila se i na Beograd.
U trenutku kada je krenuo jak vetar i haos u prestonici, pretpremijera filma „Barbi“ održavala se u jednom beogradskom tržnom centru, a dobru atmosferu prekinula je kiša i jak olujni vetar.
Sofija Milošević kao i ostale poznate ličnosti našle su se prve na udaru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << budući da su bili na terasi.
Naš reporter koji se nalazio na licu mesta zabeležio je dok ljudi panično ulaze unutra u pokušaju da izbegnu haos i vetar koji nosi sve pred sobom.
Snimak haos i trenutak kada Sofija prekida intervju i beži unutra pogledajte na vrhu teksta.
Podsetimo, na pretpremijeri filma pojavila se i ćerka voditelja Jovana Memedovića, Maša Memedović, koja je blistala u beloj haljini.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.