STRAVIČNA NESREĆA! POGINUO RADNIK U LESKOVCU: Udario ga bager prilikom utovara mašine, preminuo od povreda

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 14:48

STRAVIČNA NESREĆA! POGINUO RADNIK U LESKOVCU: Udario ga bager prilikom utovara mašine, preminuo od povreda

Četrdesetšestogodišnji G.A. u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice primljen je u veoma teškom stanju i uprkos naporima lekara da mu pomognu podlegao je povredama.

Jedan od trojice radnika koji su utovarivali tešku radnu mašinu na kamion preminuo je u leskovačkoj Opštoj bolnici od povreda koje je zadobio nakon što je nesrećnim slučajem bager udario u njega.

Nesreća se dogodila u subotu, oko 10 časova, u špediterskoj firmi. Tačne okolnosti pod kojima je ovaj čovek izgubio život za sada nisu poznate. Dvojica kolega sa kojima je radio na utovaru nisu povređena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leskovac: Poginuo radnik prilikom utovara mašine

Izvor: B92, 10.Apr.2021

Jedan od trojice radnika koji su utovarivali tešku radnu mašinu na kamion preminuo je u leskovačkoj Opštoj bolnici...On je preminuo od povreda koje je zadobio nakon što je nesrećnim slučajem bager udario u njega...Četrdesetšestogodišnji G.A. u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice primljen...

Nastavak na B92...

Poginuo radnik prilikom utovara mašine

Izvor: RTS, 10.Apr.2021

Oko 10 časova u Leskovcu je poginuo četrdesetsedmogodišnji G. A., radnik firme "Kargo les". Nesreća se dogodila prilikom utovara velike i teške mašine na kamion. . U tom trenutku radnik G. A. je bio sa dvojicom kolega koji nisu povređeni,potvrđeno je RTS-u u leskovačkoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.