Poginuo radnik na utovaru bagera u Leskovcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2021, 14:59

Poginuo radnik na utovaru bagera u Leskovcu

Jedan od trojice radnika koji su utovarivali tešku radnu mašinu na kamion preminuo je u leskovačkoj Opštoj bolnici od povreda koje je zadobio nakon što je nesrećnim slučajem bager udario u njega, prenose mediji.

G.A. star 46 godina, primljen je u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice u veoma teškom stanju i, uprkos naporima lekara, podlegao je povredama, prenose Novosti.

List navodi da se nesreća dogodila u špediterskoj firmi "Nineks".

Tačne okolnosti pod kojima je radnik stradao za sada nisu poznate.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bager usmrtio radnika

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Apr.2021

LESKOVAC - Jedan od trojice radnika koji su utovarivali tešku radnu mašinu na kamion preminuo je u leskovačkoj Opštoj bolnici od povreda koje je zadobio nakon što je nesrećnim slučajem bager udario u njega, prenose mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.