STRAVIČAN KRAJ NAJLUĐE NOĆI: Prevrnuo se autobus pun turista iz Bosne, vatrogasci hitno reagovali, jezivi prizori sa LICA MESTA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2024, 14:22

STRAVIČAN KRAJ "NAJLUĐE NOĆI": Prevrnuo se autobus pun turista iz Bosne, vatrogasci hitno reagovali, jezivi prizori sa LICA MESTA (FOTO)

Nesreća se dogodila oko 2.30, a turisti su se vraćali s novogodišnjeg vatrometa u Trst

Tokom noći u Italiji u mestu San Donà di Piave kod Venecije prevrnuo se autobus sa turistima iz BiH. U autobusu su bila i dva vozača. Vatrogasci su ljude izvlačili iz autobusa.

U nesreći je, prema prvim informacijama, lakše povređeno desetak putnika. Njima je prva pomoć ukazana već na licu mesta, a zatim su prevezeni u bolnicu.

Nesreća se dogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko 2.30, a turisti su se vraćali s novogodišnjeg vatrometa u Trstu.

Kako prenosi Venezia Today, vatrogasci su nepovređene turiste prevezli u Jesolo gde će čekati novi autobus da dođe po njih.

Dvospratno vozilo, bosanskih registarskih oznaka, prevrnulo se na bok, a prema prvim slikama sa lica mesta prizor je jeziv.  U autobusu je bilo 79 putnika i 2 vozača.

Policija je izvršila uviđaj na licu mesta, a akcije spasavanja vatrogasaca završena je u 7.30 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.