Drama posle dočeka: Prevrnuo se autobus pun turista iz BiH

Izvor: B92, 01.Jan.2024, 13:11

Drama posle dočeka: Prevrnuo se autobus pun turista iz BiH

U italijanskom gradu San Dona di Piave, nedaleko od Venecije, prevrnuo se autobus sa turistima iz Bosne i Hercegovine.

U trenutku udesa u autobusu se nalazilo 79 osoba, među kojima i dva vozača. Nakon prevrtanja, intervenisali su vatrogasci koji su izvukli sve putnike.

Posle udesa povređeno je 10 osoba, ali na sreću samo lakše. Pomoglo im je medicinsko osoblje koje je stiglo brojnim kolima hitne pomoći i potom ih prebacilo u Urgentni centar u Jezolu.

Autobus >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se vraćao u Trst, nakon što su ljudi iz njega dočekali Novu godinu na Punta Sabioni.

Policija je bila na licu mesta kako bi obavila uviđaj nesreće. Spasilačke akcije vatrogasaca završene su 1. januara oko 8.30 ujutru. U međuvremenu je pronađen novi autobus koji će istog dana krenuti da odveze sve turiste na odredište.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Autobus sa turistima iz BiH se prevrnuo kod Venecije: Povređeno 10 osoba, vraćali se u Trst

Izvor: Radio 021, 01.Jan.2024

Deset osoba lakše je povređeno kada se autobus sa turistima iz Bosne i Hercegovine prevrnuo se u italijanskom mestu San Dona di Piave, nedaleko od Venecije.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.