STRAŠNO, DA NE MOŽE DA BUDE STRAŠNIJE Šok izjava POLICAJCA i stravične ispovesti poznanika ubijene žene i ubice iz Bočara teraju suze na oči

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023, 14:19

"STRAŠNO, DA NE MOŽE DA BUDE STRAŠNIJE" Šok izjava POLICAJCA i stravične ispovesti poznanika ubijene žene i ubice iz Bočara teraju suze na oči

Muškarac (39) iz Bočara je rano jutros, oko 5 časova, nožem ubio svoju suprugu (41), a potom je nasrnuo i na svog brata, kojeg je pokušao da povredi.

Mnoge komšije i poznanici ubice i ubijene žele iz Bočara želeli su da podele svoje mišljenje sa medijima. Ovaj stravičan zločin uzrujao je celo selo, a izjavu je dao i jedan užasnut policajac sa lica mesta.

- Primili smo poziv od brata osumnjičenog oko 5 sati ujutru da su mu komšije javile da je došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do pucnjave u kući gde žive njegov brat i bratova žena i da je bilo i tuče. Zbog navodne pucnjave odmah su obaveštene i kolege iz žandarmerije i svi zajedno smo vrlo brzo bili na licu mesta. Kada smo ušli u kuću zatekli smo u kupatilu u kadi beživotno telo žene. Prizor je bio zastrašujuć. Osumnjičeni je nije ubio - izmasakrirao je - istričao je potreseni policajac.

- Ne mogu reći ni da se predao jer se tresao kao prut, pričao je nešto nepovezano i delovao je kao da nije ni svestan šta je uradio. O čitavom slučaju obavešteno je nadležno javno tužilaštvo i istraga je u toku. Osumnjičeni će biti podvrgnut detaljnim toksikološkim analizama a pretpostavljam i psihijatrijskom veštačenju a, sudeći po tome u kakvom smo ga stanju zatekli, skoro smo sigurni da je konzumirao i drogu i alkohol. No, to će se znati tek nakon detaljne istrage tako da to ne možemo tvrditi - nastavio je policajac.

- Ona i ja smo radile zajedno pet meseci. Znam da je nevenčanom suprugu, dok je bio u zatvoru, slala novac i pakete. Išla mu je i posetu. Ona je dete za primer, poštena i vredna. Na poslu sam u nedelju čula šta se dogodilo. Suzana mi je bila poput ćerke. Duša me boli zbog nje - rekla je kroz suze jedna koleginica ubijene.

- On nije bio nikakav čovek. Da je bio dobar, ne bi bio u zatvoru, nasrnuo na rođenog brata i ubio nju. Koliko je meni poznato, ona nije mogla da zatrudni pa je želela da ide na veštačku oplodnju. Nije volela o tome da priča, naravno kao i većina žena. Znam i njenu majku. I nje mi je žao. U našem selu se ovako nešto nikada ranije nije desilo- ispričala je koleginica. Kuća u kojoj živi majka ubijene, nalazi se u susednoj ulici. Kapija je bila zaključana.

- Ne znamo gde je sad naša nesrećna komšinica. Povremeno su se iz dvorišta čuli njeni jauci. Ona u Bočaru živi sa drugim mužem, dok otac i brat (ubijene) žive u Kikindi. U istoj ulici živi i ubicina majka. Tu žive i njegova braća. Nakon svega što se desilo celo selo je u strahu, naročito staračka domaćinstva- pričale su komšinice majke ubijene.

- Ubica se pre nekoliko dana vratio iz zatvora. Po selu se priča da je napao svoju ženu. Ona je pobegla kod komšinice. Kad se, ipak, na njegov nagovor vratila kući, desilo se ono najgore. Strašno, da ne može da bude strašnije. U selu je puno policije, naročito ispred njihove kuće. Ovde je bila i Žandarmerija. I ja o ubijenoj mogu da kažem sve najlepše - ističe meštanka Bočara, zatečena je onim što se, u noći između subote i nedelje, desilo u ovom mirnom i malom banatskom selu.

Po selu se priča da je policiju pozvao brat ubice, nakon što je i njega napao i lakše povredio.

Meštani Bočara kažu da je ubica robijao u Austriji, a iz zatvora se vratio pre nedelju dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.