MOLIO ŽENU DA SE VRATI KUĆI, PA JE ZAKLAO: Monstrum iz Bečeja nasrnuo i na brata, nedavno izašao iz zatvora

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 22:25

MOLIO ŽENU DA SE VRATI KUĆI, PA JE ZAKLAO: Monstrum iz Bečeja nasrnuo i na brata, nedavno izašao iz zatvora

Muškarac (39) iz Bočara je rano jutros, oko 5 časova, nožem ubio svoju suprugu (41), a potom je nasrnuo i na svog brata, kojeg je pokušao da povredi.

Prema rečima komšija, on je dan pre ubistva, u večernjim satima, pretukao ženu, koja je zbog nasilja supruga utočište našla kod komšinice.

On ju je potom molio da se vrati kući, a kada se nesrećna žena pojavila, nasilni muž joj je naneo povrede nožem, od kojih je preminula. Komšije pričaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da su se sat vremena pre ubistva, čuli pucnji.

 - Negde oko 4 sata jutros neko je pucao iz vatrenog oružja, čuli smo pucnje. Prilično smo se uznemirili. Neko je pozvao policiju, ne znamo ko. Kada su stigli na lice mesta, žena nije davala znake života - priča za medije meštanka ove novobečejske opštine.

Ona je potvrdila da je njega zrenjaninska policija privela, a da je osumničeni ranije već imao problema sa zakonom, te da je nedavno izašao iz zatvora u Austriji gde je odležao tri godine, zbog posedovanja i distribucije narkotika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"STRAŠNO, DA NE MOŽE DA BUDE STRAŠNIJE" Šok izjava POLICAJCA i stravične ispovesti poznanika ubijene žene i ubice iz Bočara teraju suze na oči

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023, 14:19

Muškarac (39) iz Bočara je rano jutros, oko 5 časova, nožem ubio svoju suprugu (41), a potom je nasrnuo i na svog brata, kojeg je pokušao da povredi...Mnoge komšije i poznanici ubice i ubijene žele iz Bočara želeli su da podele svoje mišljenje sa medijima. Ovaj stravičan zločin uzrujao je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.