ŠTENE DEVEDESETIH, ODVRATAN JE Lažna država najsramnijim uvredama udara na državni vrh Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2021, 22:52

"ŠTENE DEVEDESETIH, ODVRATAN JE" Lažna država najsramnijim uvredama udara na državni vrh Srbije

Raste nervoza u Prištini.

Šef kabineta kosovske predsednice Vjose Osmani Bljerim Velja izjavio je da Aleksandar Vulin služi predsedniku Vučiću istom posvećenošću kao i Miloševiću.

Nakon što je Vulin reagovao na izjavu Osmani u intervjuu za nemački list Špigl da "Srbija treba da padne na kolena i da su Srbi na Kosovu počinili genocid", rekavši "da Osmanijeva ima obraz, kao što ima stomak, za laži koje izgovara, dugo bi klečala pred "žutom kućom" i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbima ubijenim zbog trgovine organima...", Velja se oglasio objavom na Tviteru.

Mira Marković’s puppy during 1990s in JUL, Aleksandar Vulin is the mouthpiece of the primitive, violent and sexist regime in #Serbia. Vulin serves his current master, Aleksandar Vučić with the same vigor & dedication like he served Milošević. Disgusting!https://t.co/JpGMgEsqCh

— Blerim Vela (@Blerim_Vela) July 6, 2021

- Štene Mire Marković tokom 1990.-ih u JUL-u, Aleksandar Vulin je glasnik primitivnog, nasilnog i seksističkog režima u Srbiji. Vulin služi svom sadašnjem gospodaru Aleksandru Vučiću istom energijom i posvećenošću kao što je služio Miloševiću. Odvratan! - naveo je u objavi Velja, preneo je "Kosovo onlajn".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.