STAVLJENA TAČKA NA SVE LAŽI I BESMISLICE Brnabić o izveštaju ODIHR: Ovako nešto se nikada ni u jednoj zemlji nije desilo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 11:42

STAVLJENA TAČKA NA SVE LAŽI I BESMISLICE Brnabić o izveštaju ODIHR: "Ovako nešto se nikada ni u jednoj zemlji nije desilo!"

Izveštaj konačno stavlja tačku na sve laži i besmislice oko izbora.

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da izveštaj ODIHR-a koji će biti objavljen kasnije u toku dana konačno stavlja tačku na sve laži i besmislice i priče o krađi izbora koje su se pojavile u javnosti nakon izbora održanih u Srbiji 17. decembra prošle godine.

Ona je na konferenciji za novinare o izveštaju ODIHR-a rekla da se obraća javnosti zbog izveštaja koji se u pojedinim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medijima pojavio u toku jučerašnjeg dana.

- Najvažnije je, nakon višemesečne nestabilnosti, krize koju su kreirali određeni mediji, NVO, druge strukture, hiljadama laži koje su plasirane svaki dan putem određenih medija i društvenih mreža i kanala komunikacije, stigao je finalni izveštaj o izborima koji stavlja tačku na sve laži i besmislice i krađi izbora - rekla je Brnabić.

Ona je naglasila da joj je žao što konferenciju drži pre objave finalnog izveštaja, ali je činjenica da to radi jer su određeni mediji United grupe, iako izveštaj nije finalizovan, počeli da navode stvari iz izveštaja.

- Imali smo i juče razgovor sa ODIHR. Ovako nešto se nikada ni u jednoj zemlji nije desilo i pokazuje ozbiljno nepoštovanje prema izveštaju. Dobro je da je ODIHR video sa čim se suočavamo. To su besmislice od ljudi koji nisu mogli da sačekaju i morali su da požure da kreiraju lažni narativ - rekla je Brnabić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijerka Srbije: Mediji Junajted grupe objavljuju besmislice o izveštaju ODIHR-a

Izvor: B92, 28.Feb.2024

Beograd -- Premijerka Ana Brnabić izjavila je da su pre finalnog izveštaja ODIHR-a, određeni mediji Junajted grupe već juče počeli da navode stvari iz tog izveštaja..."Žao mi je što ovu konferenciju držim pre finalnog izveštaja koji će izaći kasnije danas. Ali je činjenica da sam ovo morala...

Nastavak na B92...

Biševac: Ako izborni uslovi ne budu dramatično promenjeni, opozicija nema potrebe da izlazi na takve izbore

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Feb.2024

Komentarišući izjavu premijerke Srbije u tehničkom mandatu Ane Brnabić koja je rekla da izveštaj ODIHR "stavlja tačku na sve laži o krađi izbora", novinarka i kolumnistkinja lista "Danas" Safeta Biševac ocenila je da njime nije stavljena tačka na priču o neregularnostima, veće zarez.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.