Premijerka Srbije: Mediji Junajted grupe objavljuju besmislice o izveštaju ODIHR-a

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 11:47

Premijerka Srbije: Mediji Junajted grupe objavljuju besmislice o izveštaju ODIHR-a

Beograd -- Premijerka Ana Brnabić izjavila je da su pre finalnog izveštaja ODIHR-a, određeni mediji Junajted grupe već juče počeli da navode stvari iz tog izveštaja.

"Žao mi je što ovu konferenciju držim pre finalnog izveštaja koji će izaći kasnije danas. Ali je činjenica da sam ovo morala da uradim jer su određeni mediji u okviru Junajted grupe već juče, iako izveštaj nije ni bio finalizovan, "ekskluzivno" počeli da navode stvari iz finalnog izveštaja ODIHR-a, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a što se do sada, pričali smo sa ljudima, nikada do sada ni u jednoj zemlji nije desilo", navela je Brnabićeva na konferenciji za medije.

Prema njenim rečima, to prikazuje ozbiljno nepoštovanje i prema finalnom izveštaju ODIHR-a, ali je dobro da i oni vide sa čime se mi u Srbiji suočavamo.

"To su uradili da bi nastavili da formiraju lažni narativ koji se već mesecima kreira. Zato sam morala da reagujem, i da kažem ono što pretpostavljam da će se naći u finalnom izveštaju ODIHR-a, da ne bismo dalje slušali besmislice i laži, od ljudi koji nisu mogli da sačekaju da se objavi izveštaj. Morali su da požure da bi taj svoj lažni narativ formirali", rekla je Brnabićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Izveštaj ODIHR-a stavio tačku na laži, nastavljamo da radimo s tom organizacijom i da implemetiramo preporuke

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Feb.2024

BEOGRAD – Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da su pre finalnog izveštaja koji će u toku dana saopštiti ODIHR, određeni mediji Junajted grupe već juče počeli da navode stvari iz tog izveštaja. – Žao mi je što ovu konferenciju držim pre finalnog izveštaja koji će...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.