STAVIO JOJ RUKU PREKO USTA USRED EMISIJE: Evo sa kojim političarem je Jelena imala incident

Izvor: Press, 14.Jun.2016, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STAVIO JOJ RUKU PREKO USTA USRED EMISIJE: Evo sa kojim političarem je Jelena imala incident

Bivši političar Vuk Đuričić, učesnik rijalitija „Maldivi“, napao je i pretio pevačici Jeleni Marjanović iz Borče usred emisije na televiziji Hepi mesec dana pre njenog ubistva.
Foto:mondo.rs
Vuk je stavio Jeleni ruku preko usta, pa je u studiju nastao haos.
Onda su emitovane reklame i tada je, posle svađe, Vuk rekao Jeleni >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << „da ne zna ko je on“. Incident se desio u emisiji „Upoznajte parove“, u kojoj su pored Jelene učestvovali i učesnici tog rijalitija.
- Vuk je usred razgovora stravio pevačici ruku preko usta. Ostali učesnici emisije su se pobunili, a njih dvoje su se posvađali. Iza kamera, Vuk je u jednom trenutku rekao Jeleni, „Nemaš ti pojma ko sam ja“ - rekao je izvor Kurira.
- U jednom trenutku emisije, Đuričić se pohvalio kako je za svoje godine prošao više nego bilo ko od učesnika rijalitija, rekao je da se nikad nije hvalio na šta mu je pevačica rekla „Eto, sad si rekao“, što je na kraju kulminiralo da joj političar rukom zatvorio usta.
On je kasnije potvrdio da je to učionio, ali da nije bilo svađe. On kaže da joj je stavio ruku iz šale, jer ga je prozivala.
-Sve je to šoubiznis, a ja volim mnogo da pričam jer sam prilično opušten – rekao je Đuričić dodajući da joj se odmah izvinio i da su se posle toga smejali.
- Kasnije sam čuo šta se desilo saznao šta joj se desilo, mnogo mi je žao zbog toga. Neko joj je laka zemlja – rekao je Đuričić.
Podsećamo, Jelena Krsmanović je brutalno ubijena 2. aprila u Borči. Za njenim ubicom se i dalje traga.
 
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.