SRBIJA DANAS SAZNAJE Evo kada će biti poznati rezultati obdukcije tela sa Ade Huje

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2022, 12:34

SRBIJA DANAS SAZNAJE Evo kada će biti poznati rezultati obdukcije tela sa Ade Huje

Jutros u 9:20 izvučeno je telo muškarca na Adi Huji za koga se sumnja da je Matej Periš.

Obdukcija tela muškarca koje je pronađeno na Adi Huji, a za koje se sumnja da je nestali Matej Periš, biće obavljena sutra, saznaje Srbija Danas.

Kako nam je rečeno u Institutu za sudsku medicinu rezultati obdukcije očekuju se sutra u toku dana

Više javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je saopštenje u kojem se navodi da je naložena obdukcija tela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pronađenog u Dunavu kod Ade Huje koja će utvrditi identitet i uzrok smrti.

- Telo mlađeg, za sada nepoznatog muškarca, nađeno je jutros u Dunavu kod Ade Huje. Dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu obavio je uviđaj na licu mesta i naložio obdukciju, toksilološke i DNK analize, kojima će se utvrditi identitet, za sada NN lica, kao i uzrok smrti - navodi se u saopštenju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Više javno tužilaštvo u Beogradu će blagovremeno obavestiti javnost o rezultatima pomenutih analiza koje obavlja Institut za sudsku medicinu", stoji u saopštenju Višeg javnog tužilaštva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TELO U DUNAVU PRIMETIO KAPETAN BRODA Ovde je iz vode na Adi Huji izvučeno telo mladića za kog svi dokazi ukazuju da je Matej Periš (FOTO)

Izvor: Blic, 18.Maj.2022

Telo mladića, za koje se veruje da je Splićanin Matej Periš, izvučeno je oko 9.20 jutros u blizini sale za venčanja na Adi Huji.

Nastavak na Blic...

Matej je pronađen na ukletom mestu Ade Huje, obeleženom tragedijama

Izvor: Luftika.rs, 18.Maj.2022

Čuveni beogradski alas Renato Grbić, koji je životni vek proveo na reci i spasao nebrojeno mnogo ljudi iz talasa, ispričao je ranije, a to je ponovio i danas na Adi Huji, gde se uputio nakon saznanja da je iz Dunava izvučeno telo za koje se pretpostavlja da je Matej Periš, da ukoliko neko tokom...

Nastavak na Luftika.rs...

SRBIJA DANAS SAZNAJE! Evo kada će se saznati za rezultate obdukcije tela za koje sumnja da je Matej Periš

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 10:25

Juče u 9:20 izvučeno je telo muškarca na Adi Huji za koga se sumnja da je Matej Periš...Obdukcija tela za koga se sumnja da je Matej Periš (28), koji je pre više od četiri meseca, nestao u Beogradu počela je rano jutros, potvrđeno je za domaće medije...Prema našim informacijama, do kraja dana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

SRBIJA DANAS SAZNAJE: Završena obdukcija tela za koje se sumnja da je Matej Periš

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022

Rezultati toksikoloske analize se očekuju za 20-30 dana...Obdukcija tela koje je izvađeno juče u 9:20 iz Dunava na Adi Huiji, za koje se sumnja da je Matej Periš, završena je pre pola sata, saznaje Srbija Danas...Kako nam je potvrđeno iz Instituta za sudsku medicinu rezultati DNK analize bude...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.