SRBIJA DANAS SAZNAJE! Evo kada će se saznati za rezultate obdukcije tela za koje sumnja da je Matej Periš

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 10:25

SRBIJA DANAS SAZNAJE! Evo kada će se saznati za rezultate obdukcije tela za koje sumnja da je Matej Periš

Juče u 9:20 izvučeno je telo muškarca na Adi Huji za koga se sumnja da je Matej Periš.

Obdukcija tela za koga se sumnja da je Matej Periš (28), koji je pre više od četiri meseca, nestao u Beogradu počela je rano jutros, potvrđeno je za domaće medije.

Prema našim informacijama, do kraja dana javnosti će biti saopšteni rezultati DNK-a analize, kada Institut za sudsku medicinu završi obdukciju i  prosledi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve rezultate u Tužilaštvo koje će ih obznaniti javnosti.  

Prema našim informacijama, do kraja dana javnosti će biti saopšteni rezultati DNK-a analize, kada Institut za sudsku medicinu završi i prosledi sve analize i prosledi rezltate u Tužilaštvo koje  obznaniti javnosti.

Podsećanja radi, Matej Periš nestao je u noći između 30.i 31.decembra prošle godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.