SRBI PREŽIVELI PAKAO U NEMAČKOJ: Naoružana žena držala TAOCE u bolnici punoj NAŠIH LJUDI, evakuacija NEOPHODNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 23:56

SRBI PREŽIVELI PAKAO U NEMAČKOJ: Naoružana žena držala TAOCE u bolnici punoj NAŠIH LJUDI, evakuacija NEOPHODNA

Talačka kriza u nemačkom gradu Ahen je okončana nakon više časova.

U gradu Ahen u Nemačkoj je naoružana žena (65) upala u bolnicu Lizan zbog čega je policija sa vatrogascima blokirala ceo deo grada. Nakon nekoliko časova, talačka kriza je završena.

- Hvala Bogu samo da je ovaj horor završen. U bolnici ima 1600 zaposlenih i svi su u jednom trenutku bili taoci. Žena je prvo zapalila operacionu salu, a zatim je ušla u jednu od soba i tu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << držala taoce. Pretila je i pištoljem. Policija je nekako uspela da evakuiše žene porodilje sa sprata - kaže jedna od zaposlenih u bolnici koji je inače iz Srbije.

Ona dodaje da je žena napadač bila veoma naoružana. Tokom držanja talaca bacila je i baklju prilikom čega je zapalila hodnik.

- Ovo je druga po veličini bolnica u ovom gradu. U njoj radi dosta ljudi iz Srbije. Svi su preplašeni i šokirani večerašnjim dogadjijama. Ipak, najvažnije je samo da nema žrtava - dodaje žena.

Izvor: Srbija Danas/Agencije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.