SRBI NAPRAVILI LOM U NEMAČKOJ: Poludeli zbog reda, pa pretukli LEKARA i MEDICINSKU SESTRU! Kamere snimile rusvaj (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 20:11

SRBI NAPRAVILI LOM U NEMAČKOJ: "Poludeli" zbog reda, pa pretukli LEKARA i MEDICINSKU SESTRU! Kamere snimile rusvaj (VIDEO)

Napad koji se dogodio u novogodišnjoj noći su zabeležile i nadzorne kamere u bolnici.

Dvadesetpetogodišnji državljanin Srbije i njegova dva brata napali su medicinsku sestru (32) i doktora (42) u Klinici Sana u berlinskoj četvrti Lihtenberg.

Prema pisanju nemačkih medija, braća su bili pijani kada su došli u bolnicu, i "poludeli" su zbog dugog čekanja.

Oni su pretili ubistvom sestri i lekaru, i pominjali su da će se osvetiti njihovim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodicama, a potom su ih napali.

Dalju eskalaciju nasilja sprečila je rodbina jednog drugog pacijenta, koji je intervenisao.

Osoblje bolnice je pokušalo da smiri situaciju do dolaska policije. Nemačka policija je privela pijanu trojku, a na kraju su im pronađeni i narkotici.

Kako pišu nemački mediji, i danima posle napada, sestra i lekar se nalaze na bolovanju. Medicinska radnica je zadobila kontuzije glave, dok je doktor dobio povrede lica i završio je sa masnicom na oku.

Video možete pogledati OVDE.

Srbija Danas/Bild

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.