Izvor: Blic, 04.Jan.2024, 20:00

"PREREZAĆEMO VAM VRAT" Braća iz Srbije napravila HAOS u Berlinu: Za doček napali medicinsku sestru, pa onda NOKAUTIRALI doktora (VIDEO)

Užasne scene nasilja odigrale su se u klinici Sana u berlinskoj četvrti Lihtenberg. Naime, na snimku sa nadzorne kamere vidi se kako su 25-godišnji momak i njegova dva brata, za koje tamošnji mediji tvrde da su Srbi, tukli medicinsku sestru (32) i pretukli doktora (42).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBI NAPRAVILI LOM U NEMAČKOJ: "Poludeli" zbog reda, pa pretukli LEKARA i MEDICINSKU SESTRU! Kamere snimile rusvaj (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024

Napad koji se dogodio u novogodišnjoj noći su zabeležile i nadzorne kamere u bolnici...Dvadesetpetogodišnji državljanin Srbije i njegova dva brata napali su medicinsku sestru (32) i doktora (42) u Klinici Sana u berlinskoj četvrti Lihtenberg...Prema pisanju nemačkih medija, braća su bili pijani...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.