SRBI NA NOGAMA, U MOLITVAMA PALE SVEĆE ZA STRADALU BRAĆU: Pomen za ubijene sunarodnike i južno od Ibra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2023, 22:02

SRBI NA NOGAMA, U MOLITVAMA PALE SVEĆE ZA STRADALU BRAĆU: Pomen za ubijene sunarodnike i južno od Ibra (FOTO)

Teški i tužni dani za srpski narod

Spomen za stradale sunarodnike danas je održan i južno od Ibra. Štrpčani su u Crkvi svetog Nikole palili sveće za svoju tragično nastradalu braću sa severa Kosova i Metohije. I zastave na institucijama u Štrpcu spustene su na pola koplja u znak žalosti.

Ogroman broj Srba sa severa KiM okupio se danas da oda počast tragično stradalim sunarodnicima Stefanu Nedeljkoviću, Igoru Milenkviću, Bojanu Mijailoviću.

Od danas je u srpskim sredinama na KiM proglašena trodnevna žalost, otkazane su sve zabavne aktivnosti, a zastave su na zgradama srpskih institucija spuštene na pola koplja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.