SPECIJALCI PUSTILI PSE, ČEŠLJA SE SVAKI OBJEKAT: Evo kako teče potraga za pomahnitalim ubicom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 03:09

SPECIJALCI PUSTILI PSE, ČEŠLJA SE SVAKI OBJEKAT: Evo kako teče potraga za pomahnitalim ubicom (FOTO)

Kako se saznaje, osumnjičeni za osmostruko ubistvo Uroš B. (21) večeras je viđen u mestu Šepšin, gde je pucao na policiju, a specijalne jedinice pretresaju sve sumnjive objekte.

Najnovije fotografije pokazuju da specijalci pretresaju svaki sumnjiv objekat, a na vidi se akcija policije koja je pretresla kuću na slici.

On je osumnjičen da je ubio najmanje osam osoba i da je 13 ranio u pucnjavi koja se večeras dogodila u Mladenovcu i okolnim mestima! Uroš B. osumnjičen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da je oko 23 časa, posle svađe sa prijateljima u školskom dvorištu u mestu Dubona, otišao kući, uzeo kalašnjikov i zapucao po ljudima. Nakon ranjavanja većeg broja ljudi, seo je u automobil, i započeo krvavi pir po okolnim mestima.

On je iz kalašnjikova pucao je najpre u masu, a kasnije i iz kola u pokretu, ne birajući žrtve. Prema nepotvrđenim informacijama među ranjenima ima i dece.

Na mestu incidenta su i pripadnici policije, a raspisana je poternica za mladićem Urošem B. 21 godina. On je pobegao u "mercedesu" nakon što je ispalio hice.2.29 Specijalne jedinice MUP proveravaju svaki sumnjivi objekat u potrazi za masovnim ubicom Urošem B.

Meštani Dubone zanemeli su posle masovnog ubistva u njihivom mestu. Policija pretresa sve sumnjive osobe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.