SPECIJALCI IH NAPUŠTAJU! Američka vojska nudi OGROMNE pare vojnicima kako bi ostali aktivni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2020, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPECIJALCI IH NAPUŠTAJU! Američka vojska nudi OGROMNE pare vojnicima kako bi ostali aktivni!

Američka vojska želi da njihovi specijalci ostanu u armiji toliko jako, da su spremni da im plate neverovatne iznose.

Tako je Komanda za ljudske resurse poslala osoblju poruku u kojoj nude oficirima specijalnih snaga paušalne pristupne bonuse od 20.000 dolara za šest godina službe i paušalne bonuse za ostanak u iznosu od 100.000 dolara za dodatnih pet godina služenja.

Ovo nije čudno jer vojska želi da zadrži vojnike čija obuka veoma puno košta i koji imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << specijalizovane veštine.

Pristupni bonus namenjen je višim podoficirima a bonus od 100.000 dolara namenjen je oficirima srednjeg nivoa koji se dvoume da li će nastaviti svoju vojnu karijeru ili ne.

- Ovi oficiri su, generalno gledano, menadžeri srednjeg nivoa sa 17 do 19 godina vojne službe koji se pripremaju da izvrše promenu u svom životnom pravcu, odlučujući da li da pređu preko 20 godina ili da se pridruže civilnoj radnoj snazi - objašnjavaju u vojsci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.