ŠPANSKI MEDIJI: Geret Bejl danas obara svetski rekord?

Izvor: Kurir, 29.Jul.2013, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠPANSKI MEDIJI: Geret Bejl danas obara svetski rekord?

Totenhem bi za Velšanina trebao da dobije najmanje 100 miliona evra

MADRID - Najtiražniji španski listovi kao udarnu vest donose informaciju da bi Velšanin Geret Bejl u toku dana trebao da postane novi član Reala iz Madrida.Iako je Totenhem bio čvrst u stavu da ne pusti Bejla u "Kraljevski klub", sva je prilika da je španski klub poslao ponudu koja se ne odbija.

Ukoliko dođe do tog transfera, biće to najveći transfer u istoriji fudbala. Madriđani bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za Velšanina platili 100 miliona evra, a u okviru transfera bi poslali Mesuta Ozila i Fabija Koentraa u London.

Sam igrač je prelomio i želi da se preseli u Madrid, a poslednjih dana mediji pišu kako je demoralisan zbog stava svog sadašnjeg kluba da ne popusti. U prilog tome ide i pisanje pojedinih medija iz Engleske da prvi čovek "Pevaca" Danijel Levi, ne samo da odbija da proda Bejlija, već uopšte odbija sastanak sa igračem i njegovim menadžerom i razgovor na tu temu.

Ipak, teško da Totenhem može do 31. avgusta, poslednjeg dana prelaznog roka, da odoleva ponudama Reala.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ŠPANSKI MEDIJI: Geret Bejl danas obara svetski rekord?

Izvor: Dzungla.org, 29.Jul.2013

Totenhem bi za Velšanina trebao da dobije 100 miliona evra plus dvojicu igrača OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.