SOTONO, MOJ ZADATAK JE IZVRŠEN U kući para koji je ubio decu pa sebe pronađene ZASTRAŠUJUĆE poruke i predmeti: Evo šta su zapisali pre SKOKA U SMRT

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 13:37

"SOTONO, MOJ ZADATAK JE IZVRŠEN" U kući para koji je ubio decu pa sebe pronađene ZASTRAŠUJUĆE poruke i predmeti: Evo šta su zapisali pre SKOKA U SMRT

"Sotono, moj zadatak je izvršen... Napuštam ovaj svet..." Ovo je mladić (25) iz Petrovaradina zapisao u svesku pre nego što je u petak sa suprugom (23) skočio u smrt sa solitera, otrovao sinove strare tri i jednu godinu, pa tela prekrio belim čaršafom.

"Sotono, moj zadatak je izvršen... Napuštam ovaj svet..." Ovo je mladić (25) iz Petrovaradina zapisao u svesku pre nego što je u petak sa suprugom (23) skočio u smrt sa solitera, otrovao sinove strare tri i jednu godinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa tela prekrio belim čaršafom.

Da je reč o zastrašujućem sektaškom porodičnom zločinu saznalo se tek nakon što su muž i žena u petak oko 22 sata skočili sa krova solitera u novosadskom naselju Liman. Pošto kod sebe nisu imali dokumenta, usledila je identifikacija na osnovu otisaka prstiju, posle čega je patrola policije, u subotu oko 17 sati ušla u iznajmljenu kuću u Petrovaradinu, gde su živeli, i tamo zatekli traumatičan prizor, koji sasvim sigurno nikada neće zaboraviti.

Tela nesrećnih mališana pronađena su na krevetu, odnosno kauču, a na zidovima u kući bili su iscrtani drevni egipatski simboli "ankh", koji simbolizuju "večni život" i izgledaju kao krst sa "drškom".

- Daljim pretresom kuće, u fiokama i u jednom ormanu, otkrivene su sveske sa tvrdim povezom, gde je muškarac pisao neke beleške o zagrobnom i večnom životu, izolaciji od čitavog ovozemaljskog sveta, crtao satanističke i druge simbole, pri čemu se direktno obraćao đavolu. Između ostalog, zapisao je poruku Satani da je njegov zadatak završen i da ide sa ovog sveta, što je najverovatnije uradio pred sami krvavi pir. Sve ove poruke ukazuju na to da je neka opasna sekta potpuno pomračila um bračom paru, pa su u okviru nekog jezivog obreda digli ruku i na decu i na sebe - objasnio je izvor.

Sagovornik Informera otkriva i da su se mladić i devojka pre tačno pet godina potpuno izolovali i od porodice i od prijatelja i saradnika, što je karakteristično za one koji "utonu" u sektu.

- Mladić je iz Beograda, a devojka iz Bačkog Petrovca. Inspektori su u razgovoru sa njihovim roditeljima saznali da oni nisu imali nikakav kontakt s njima od kada su se upoznali i venčali, i nisu znali da su im deca opsednuta đavolom. Veoma teško im je palo saznanje da su ostali i bez dece i bez unučića - rekao je izvor.

Prijatelji porodice devojke koja je ubila decu i izvršila samoubistvo iz Bačkog Petrovca kazali su da je ona, pre braka sa mladićem, bila potpuno normalna devojka i veoma privržena porodici.

- Od kad se udala prekinula je svaki kontakt sa rođacima i prijateljima, izmenila je lični opis. Roditelji su pokušavali da je povrate, ali bezuspešno - kaže sagovornica.

Podsetimo, mladić i devojka nisu imali naloge ni na jednoj društvenoj mreži, što nije svojstveno mladim ljudima poput njih, a u kući nisu imali čak ni TV. Nosili su samo crnu garderobu, a u dvorištu kuće u Petrovaradinu ostao je njihov crni veš na sušilici. Komšije su otkrile da su se doselili u njihov kraj pre dve ili tri godine i da su bili prilično čudni, pogotovo mladić.

Srbija Danas/Informer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.