SOKANTNO Mrka vara i Anu i svoju zenu

Izvor: medio.rs, 12.Jan.2016, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SOKANTNO Mrka vara i Anu i svoju zenu

ODKUD ZNAM, MOŽDA SAM POVEZAO NEKOGA, KAZAO NAM JE POLITIČAR KAD SMO GA POZVALI ZA KOMENTAR.

Vest da je političar Milutin Mrkonjić  započeo vezu sa pevačicom Anom Bekutomodjeknula je poput bombe. Trudili su se Ana i Mrka neko vreme da budu samo prijatelji, ili je to priča koju su želeli da plasiraju  zbog Mrkonjićeve zakonite suprugeDragane, koja se nije oglašavala otkako se medijima pronela vest da joj muž ima devojku.

Sve je ličilo na bajku, Mrka Anu >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << prati u stopu, zajedno se mogu sresti na svim gradskim dešavanjima gde se neretko ponašaju poput zaljubljenih tinejdžera.

Ipak, našao je Mrka vremena i za dodatne aktivnosti. Naime, prema saznanjima portala Pink.rs, političar je ovih dana viđen u društvu atraktivne, punije plavuše po koju je dolazio kolima ispred njene zgrade u jednom beogradskom naselju.

– U poslednjih mesec dana Mrka je nekoliko puta dolazio ovde, onim svojim skupim kolima. Dođe sam, nikad nema vozača a ubrzo se pojavi i komšinica, lepa plavušica, onako malo krupnija, ali po njegovom ukusu, uvek se dotera tip-top. Izgrle se lepo, vidim da se ona mnogo obraduje kad ga vidi. Nisam uspela da vidim da li se poljube, nekako mi je neprijatno da zagledam baš u auto, videla sam samo da čavrljaju jedno drugom nešto na uvce. Gde dalje idu to ne znam, znam samo da se uvek viđaju u vreme ručka. Da li ga Bekuta tada pusti, ili šta je, ne bih znala da vam kažem – rekao nam je izvor koji je nekoliko puta imao prilike da sretne Mrku i njegovu novu “simpatiju”.

Ovih dana, Ana i Milutin bi trebalo da proslave četvrtu godišnjicu veze. Da li će do proslave doći ne znamo, ali ako ja Ana Mrki oprostila zakontu suprugu, zašto ne bi i par susreta sa simpatičnom plavušom?

Kako bismo iz prve ruke saznali o čemu se radi, pozvali smo Militina za komentar.

– Pojima nemam, samo Ana Bekuta za mene postoji – kazao je Mrka, zaćutao, pa nastavio:

– Odkud znam, možda sam povezao nekoga – prokomentarisao je kratko političar i nastavio da se šali:

– Evo sad jedna mala crna sedi pored mene, visoka je 150cm (smeh) . Znate, za mene postoji jedna jedina žena a to je Ana Bekuta, i naravno, moja supruga – briljirao je Mrka za kraj.

PINK.RS

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.