ŠOK SCENA U KREMATORIJUMU! Obavestili smo poznanike šta se dogodilo, bili smo preplašeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 21:23

ŠOK SCENA U KREMATORIJUMU! "Obavestili smo poznanike šta se dogodilo, bili smo preplašeni"

Porodica nije mogla da je odvede u bolnicu, jer nije bilo novca

Nesvakidašnja, bizarna priča zabeležena je 1. februara u indijskom gradu Bramapur. Budži Ama (52) teško je povređena u požaru u svojoj kući i prevezena u bolnicu, gde su lekari konstatovali opekotine na 50 odsto kože.

Pošto su povrede sanirane, ona je vraćena kući, a nekoliko dana kasnije nije otvorila oči. , prenosi Metro. Muž Sibaram Palo je verovao da Budži više nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << među živima, pa je organizovao pogrebnike koji su telo prevezli do krematorijuma.

- Obavestili smo poznanike šta se dogodilo, kao i mrtvačka kola - kazao je medijima. Transport je obavljen, ali je vozač nakon 30 minuta dobio poziv da se vrati, jer je žena otvorila oči!

- U početku smo bili uplašeni, jer nikada nismo imali ovakvu situaciju, iako smo čuli priče - kazala je radnica koja je prisustvovala sceni "oživljavanja". Tako je Budži istim pogrebnim vozilom vraćena kući.

Izvor iz krematorijuma je rekao medijima da lokalni stanovnici ne moraju da donesu umrlicu kako bi se obavila kremacija, što je inače obavezna procedura.

(Srbija Danas/Telegraf.rs/S.K./Preneo: V.M.)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.