SNP: Neka smene Popovića što poštuje Ustav i Rezoluciju 1244

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2019, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNP: Neka smene Popovića što poštuje Ustav i Rezoluciju 1244

Neka smene ministra Nenada Popovića i saopšte građanima da su ga smenili jer se zalagao za poštovanje Ustava i Rezolucije 1244 o Kosovu i zato što nije bio spreman da prekrši zakletvu koju je dao na Ustavu, kao i svi drugi ministri, da je čitavo Kosovo Srbija, saopštila je Srpska napredna stranka (SNP).

Kada Nenad Čanak i Čedomir Jovanović napadaju predsednika SNP i ministra Nenada Popovića, to je siguran >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << znak da je sve što je rekao tačno i da vodi ispravnu patriotsku politiku u interesu Srbije, saopštila je stranka.

Kada ova dvojica osvedočenih separatista, napadaju Popovića, oni pokazuju da su produžena ruka onih političkih krugova spolja i iznutra kojima smeta nacionalna i patriotska politika Popovića u kojoj oko ključnih državnih i nacionalnih interesa nema kompromisa, navodi SNP.

Ta stranka ističe da je uvek bila korektan i lojalan koalicioni partner i radi javno, a ne iza leđa.

A, ako to što branimo Kosovo i Ustav, i što kažemo da nećemo dati ni metar naše svete zemlje na Kosovu, i zbog toga što nikada nećemo prihvatiti da zbog evropskih integracija budemo genocidni narod, i što želimo da ojačamo naše odnose sa prijateljskim zemljama Rusijom i Kinom, neko želi da naša partija više ne bude deo Vlade, mi smo na to spremni, ističe se u saopštenju.

Neka smene ministra Popovića i saopšte građanima da su ga smenili jer se zalagao za poštovanje Ustava i Rezolucije 1244 po pitanju Kosova. I zato što nije bio spreman da prekrši zakletvu koju je dao na Ustavu, kao i svi drugi ministri, da je čitavo Kosovo Srbija. Ni metar manje, ističe SNP u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SNP: Kada Čanak i Jovanović napadaju Nenada Popovića to je znak da on radi pravu stvar za Srbiju

Izvor: Danas, 28.Jul.2019

Srpska narodna partija ocenila je danas da kada pojedinci poput Nenada Čanka i Čedomira Jovanovića napadaju predsednika njihove stranke i ministra Nenada Popovića, to je siguran znak da je sve što je rekao tačno i da vodi ispravnu patriotsku politiku u interesu Srbije. Članak SNP: Kada Čanak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.