SNP „Naši“: Vučiću treba legitimitet kako bi izdao Kosovo, pomažu mu lažne patriote

Izvor: Danas, 11.Nov.2019, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNP „Naši“: Vučiću treba legitimitet kako bi izdao Kosovo, pomažu mu lažne patriote

Srpski narodni pokret "Naši" pozvao je na bojkot predstojećih parlamentarnih izbora u Srbiji, jer, kako je navedeno u saopštenju Pokreta, Aleksandru Vučiću je preko potrebno da što više građana izađe na izbore da bi dobio legitimitet i kako bi, kao pobednik na izborima, mogao da nastavi sa izdajom Кosova. Članak SNP „Naši“: Vučiću treba legitimitet kako bi izdao Kosovo, pomažu mu lažne patriote se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

EU pozvala Bolivijce da ostanu smireni, nudi posmatrače

Izvor: Danas, 11.Nov.2019

 Evropska unija je danas pozvala na smirenost u Boliviji gde se vrh vlasti raspao i ponudila da pošalje posmatrače na izbore ako ih bude. Članak EU pozvala Bolivijce da ostanu smireni, nudi posmatrače se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.