SLOVENCI GA OJADILI: Nećete verovati kako je Veseli izgubio novac

Izvor: Kurir, 13.Sep.2015, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOVENCI GA OJADILI: Nećete verovati kako je Veseli izgubio novac

LIL - Češki košarkaš Jan Veseli rekao je da je njegova ekipa bila dodatno motivisana u današnjoj pobedi protiv Hrvatske, kao i da jedva čeka četvrtfinalni meč protiv Srbije.

"Dobro smo se spremili i na kraju dobili. Bili su nam dužni sa prošlog Eurobasketa. Hteli smo da im se odužimo i to smo uradili. Sad idem u hotel da gledam utakmicu. Naravno, navijam za Srbiju. Nadam se da ćemo igrati protiv njih i jedva čekam taj meč", rekao je Veseli u Lilu.

Češka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je pobedila Hrvatsku 80:59 i tako se plasirala u četvrtfinale, u kome će igrati sa pobendikom duela Srbija-Finska.

"Uvek sam hteo da igram protiv Srbije na EP. Iskusniji smo nego pre dve godine, hemija u ekipi je dobra. Zajedno idemo na ručak, na kafu... Umorni smo, imamo dva dana da se odmorimo", rekao je Veseli.

On je novinarima kazao da je navijao za Sloveniju, a da je u porazu u osmini finala protiv Letonije izgubio 100 evra.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.