Izvor: Blic, 29.Okt.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLADAK PROFIT OD LJUTIH PAPRIČICA Sa svime može da se meša, a kažu i da je zdrava

Zbog nestabilnog tržišta, povećanih troškova proizvodnje, pada cena voća i nesigurnog otkupa za izvoz, sve više voćara iz Topole odlučuje se za još jednu dodatnu proizvodnju. Među njima je i Dušan Vasić koji je otpočeo uzgajanje ljutih papričica, a pored pravljenja začina i njihove prodaje papričice stavlja i u već postojeće proizvode, rakiju i sokove.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dušan je otpočeo ORGANSKU PROIZVODNJU OVOG POVRĆA, a sada ubira SLADAK PROFIT uz malo truda i volje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2019

Dušanova ljuta priča započela je eksperimentisanjem različitih ukusa i kombinacijom papričica sa već postojećim proizvodima...Zbog nestabilnog tržišta, povećanih troškova proizvodnje, pada cena voća i nesigurnog otkupa za izvoz, sve više voćara iz Topole odlučuje se za još jednu dodatnu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.