SINA SAM VODIO U STRELJANU SA 12 GODINA, ORUŽJE JE MOJE, ALI NIJE MI JASNO.. Otac dečaka koji je napravio masakr na Vračaru jednu stvar na saslušanju nije mogao da shvati

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 07:09

"SINA SAM VODIO U STRELJANU SA 12 GODINA, ORUŽJE JE MOJE, ALI NIJE MI JASNO.." Otac dečaka koji je napravio masakr na Vračaru jednu stvar na saslušanju nije mogao da shvati

Kostin otac na saslušanju je rekao da je u sefu držao puške i pištolje, da je sve bilo pod šifrom i da mu nije poznato kako je njegov sin istu saznao.

Otac dečaka Koste K. (13) iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", koji je osumnjičen da je danas oko 8 časova ubio 8 učenika, čuvara i ranio 7 osoba potvrdio je da je imao dozvolu za oružje koje je njegov sin koristio za krvavi pir.

Na saslušanju je rekao da je u sefu držao puške i pištolje, da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve bilo pod šifrom i kako mu nije poznato kako je njegov sin istu saznao.

- Priznao je da je sina sa 12 godina vodio u streljanu i rekao koju. Otac je rekao da se njegov sin osećao odbačeno, ali da ništa nije primetio. Sin mu je često govorio da se nije uklapao u društvo - kažu.

Dečak je saslušan u prisustvu majke, a kako je rekao Nikola Uskoković iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, on je predat radnicima Centra za socijalni rad.

Više o pucnjavi u školi na Vračaru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.