SERIFOVICKA OSTAVILA ELENU KARIC Pevacica zbog skandala napustila Srbiju

Izvor: medio.rs, 06.Nov.2016, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIFOVICKA OSTAVILA ELENU KARIC Pevacica zbog skandala napustila Srbiju

Šerifovićka zbog pritiska javnosti stavila tačku na tajnu vezu sa ženom Jugoslava Karića i otišla u Los Anđeles

Marija Šerifović ostavila je Elenu Karić, ekskluzivno saznaje Kurir! Pevačica je bila prinuđena da raskine s Karićevom snajkom nakon što smo otkrili njihovu tajnu vezu.

Evrovizijska pobednica navodno je imala ozbiljan razgovor sa suprugom Jugoslava Karića i odlučila da je raskid najbolje rešenje za njih.

- Ovo je veoma težak period >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << za Mariju i Elenu. Obe su svesne da bi jednog dana među njima morao doći kraj, ali nisu imale ni želju ni hrabrost da prekinu viđanja. Međutim, kad je javnost saznala za njih, Marija je bila ta koja je povukla ručnu i raskinula, a Elena je to mirno prihvatila. Svesna je da je ta odluka najpametnija za obe jer im je otkriće o njihovoj vezi, o kojoj bruji ceo region, napravilo pakao od života - otkriva naš dobro obavešten izvor.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Zbog skandala i napada javnosti napustila Srbiju: Marija Šerifović ostavla Elenu Karić (FOTO)

Izvor: Story, 06.Nov.2016

Marija Šerifović je zbog pritiska javnosti stavila tačku na tajnu vezu sa ženom Jugoslava Karića i otišla u Los Anđeles

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.