SARA DOBILA MISTERIOZNI OSIP: Lekari nisu imali odgovor, a onda je CELA ZEMLJA počela da oboljeva (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 14:43

SARA DOBILA MISTERIOZNI OSIP: Lekari nisu imali odgovor, a onda je CELA ZEMLJA počela da oboljeva (FOTO)

Preplašena počela da traži ko bi pruzeo brigu o njenom devetogodišnjem sinu kad umre

Sara Čerčil (36), mama iz Dorseta, zapanjila se kad je na svojim nogama videla osip. Lekari su joj rekli da bi to mogao da bude kancer krvi ili čak HIV virus, ali ispostavilo se da je u pitanju korona virus.

Mesecima se Sara mučila sa misterioznim osipom i pokušavala da sazna od čega joj je izbio. Prve simptome osetila je krajem februara - bili su to ubrzan rad srca i kratak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dah. Potom joj je osip izbio po rukama i nogama.

U to vreme Engleska je imala tek 15 registrovanih slučajeva infekcije korona virusom, a Sara nije imala ni temperaturu ni kašalj, pa nikome nije padalo na pamet da bi to mogao da bude korona virus. Ispostaviće se da je bila jedna od prvih zaraženih u zemlji.

Nakon pretrage i pregleda, lekarima nije bilo jasno šta se to dešava sa njom, pa su posumnjali na kancer krvi ili na HIV. Sara je, preplašena da će umreti, već počela da traži ko bi pruzeo brigu o njenom devetogodišnjem sinu kada ona umre.

Tri meseca trajala je njena agonija dok konačno nije saznala razlog osipa - u pitanju je korona virus.

- Bilo je strašno. Ja i dalje ne znam koji su mi sve organi oštećeni usled korona virusa. Zato pišem o ovome. Želim da upozorim ljude da simptomi mogu da budu različiti - kaže mlada mama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.