ŠALJEM JOJ SILIKONSKI POLJUBAC IZ MOJIH PRESKUPIH KOLA Tijana Ajfon oštro uzvratila Iskri Brajović

Izvor: Piplmetar.rs, 07.Dec.2017, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠALJEM JOJ SILIKONSKI POLJUBAC IZ MOJIH PRESKUPIH KOLA Tijana Ajfon oštro uzvratila Iskri Brajović

Iskra Brajović je pre tri dana na Fejsbuku napisala status u kom je osudila silikonske lepotice i žene koje imaju silikone, smatrajući da je prirodna lepota najlepša.
Ćerka proslavljenog glumca Voje Brajovića Iskra Brajović otkrila je svojim pratiocima da je zgrožena današnjim devojkama koje se sve češće podvrgavaju estetskim operacijama.
Uz otvoreno pismo koje je objavila stavila je fotografije Brižit Bardo >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i Fransoaz Ardi, a sa druge strane, fotografiju Tijane Ajfon i još jedne devojke, kojima je oči prekrila zelenom trakom.
printskrin facebook Ovakav njen postupak i komentar nikako se nije dopao starleti Tijani Ajfon, koja je za Kurir izjavila:

„Iskra je ko? Aha, ćerka Voje Brajovića. Obožavam kad neko zauvek ostane nečija ćerka, ljubavnica, bivša žena i ostalo. Elem, da se vratimo na ovu. Pa znate kako, mislim da ona drži moju sliku pored kreveta i svako veče se moli Bogu da joj upadne neka lova da može da ima ono što sam ja stvorila. Zauvek će ostati u mišjoj rupici“, kaže Tijana, a onda još brutalnije udara na Iskru.
„Nažalost, ni za lovu ne može da radi, jer nekad je život baš surov. Eto, ja joj šaljem jedan silikonski poljubac iz mojih preskupih kola i želim joj da malo manje gleda Instagram, već je bolje da se posveti svom izgledu, pa je možda jednog dana prođe ta sujeta“, rekla je Tijana.
(Piplmetar.rs)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAT SE NASTAVLJA Ćerka našeg poznatog glumca prozvala starlete, a Tijana Ajfon joj napisala SRAMNU poruku pominjući njenu ĆERKU

Izvor: Blic, 07.Dec.2017

Ćerka Voje Brajovića, Iskra Brajović, pre nekoliko dana objavila je poruku koja je jasno stavila do znanja da joj se ne sviđa kako izgledaju današnje starlete...- Svete, gde smo pogrešili? Gledam estetiku lepih žena pre nekoliko decenija, i ovo sad. Ne, ne može me niko ubediti da je ovo sad lepo....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.