SA TIJANOM AJFON POHAPŠENI ŠKALJARCI I DILERI! Ovo je spisak SVIH UHAPŠENIH u policijskoj akciji KRISTAL (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 20:33

SA TIJANOM AJFON POHAPŠENI ŠKALJARCI I DILERI! Ovo je spisak SVIH UHAPŠENIH u policijskoj akciji "KRISTAL" (VIDEO)

Gotovo svi iza sebe imaju dosije sa teškim krivičnim delima.

Većina muškaraca uhapšenih u policijskoj akciji "Kristal" zajedno sa starletom Tijanom Ajfon dobro je poznata policijama i bezbednosnim agencijama širom Evrope.

Dobar deo njih je povezivan sa trgovinom drogom, ali i drugim teškim krivičnim delima.

Tu se pre svega ističe ime Zlatana Ćuka, a koji se prema nezvaničnim informacijama povezuje i sa ozloglašenim škaljarskim klanom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ćuk je blizak i sa Sašom Vidovićem iz Bijeljine koji je nepravosnažno osuđen na 19 godina zatvora zbog ubistva Miroslava Lazarevića u oktobru 2016. godine u Istočnom Novom Sarajevu.

MUP Srbije protiv Vidovića je ranije podneo krivičnu prijavu zbog sumnje da je u Novom Sadu učestvovao u pokušaju ubistva Slobodana Kašćelana iz Kotora i Vladimira Vučkovića iz Herceg Novog. U okviru te istrage, na zahtev MUP Srbije, u Srpskoj je tada hapšen upravo Ćuk.

Dovodio se u vezu sa pucnjavom u Bijeljini u kojoj je ranjeno više osoba.

Među uhapšenim i je i žestoki sarajevski momak Elvis Hodžić koji ima bogat kriminalni dosije. On je poznat po brojnim oružanim obračunima u kojima je i sam ranjavan.

Pre nekoliko godina teško je povređen u pucnjavi koja se desila u sarajevskom naselju Breka. Poznat je kao jedan od aktera pucnjave u sarajevskom klubu "Incognito". Hodžić je povezivan i sa krijumčarenjem kokaina iz Južne Amerike prema Evropi.

Savo Simić je takođe osuđivan i hapšen zbog droge, a još nekoliko osoba je takođe poznato policiji po teškim krivičnim delima i prodajom droge.

Podsećamo, u velikoj policijskoj akciji u Bijeljini uhapšena je starleta Tijana Ajfon, kao i još 35 osoba zbog posedovanja droge, oružja i zbog prostitucije. Oni su uhapšeni u luksuznoj vikendici koja ima veliki bazen, a u momentu hapšenja u dvorištu su bili parkirani brojni luksuzni automobili.

Policija je u vikendici i automobilima pronašla i oduzela 14 paketića kokaina ukupne mase oko 46 grama, devet komada medicinskih droga, devet pištolja, jedan gasni pištolj, tri pancira i više od 20.000 KM (10.000 evra) u raznim valutama.

Uhapšeni su Milisav Tomić i Aleksandar Gajić, obojica iz Bijeljine, Pavle Stević i Srđan Mićić, obojica iz Brčkog, Željko Simić i Savo Simić, obojica iz Ugljevika, Radan Dotlić, Siniša Perić, Radoslav Simić, Danijel Perić, Zlatan Ćuk, Vladan Kakuća i Željko Vujić, svi iz Bijeljine, Adi Bajgorić iz Slovenije, Elvis Hodžić iz Lukavca i Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon iz Rume.

Sve navedene osobe se saslušavaju u svojstvu osumnjičenih i svedoka, a osumnjičeni su za krivična dela nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i prostitucija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.