Ronaldo i Kluni na listi svedoka odbrane Berluskonija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2011, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo i Kluni na listi svedoka odbrane Berluskonija

RIM -

Odbrana predsednika italijanske vlade Silvija Berluskonija predložila je i Džordža Klunija kao svedoka u procesu Rubigejt u kojem je Berluskoni optužen za seksualne odnose sa maloletnicom.

"Mi predlažemo za svedoke, između ostalih, Džordža Klunija, ali i ministra Franka Fratinija (spoljni poslovi), ministarke Maru Karfanju (ravnopravnost), i Mariju Stelu Gelmini (obrazovanje)", rekao je za Frans pres jedan od advokata.

Džordž Kluni i njegova družbenica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << italijanska glumica Elizabeta Kanalis pojavljuju se na listi jer je mlada Rubi tokom istrage izjavila da ih je videla na večeri u Berluskonijevoj vili u Arkoreu pored Milana.

I fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo je na listi odbrane jer Rubi tvrdi da joj je taj fudbaler koga je srela u diskoteci u Milanu, platio 4.000 evra da provede noć sa njim.

Proces protiv Berluskonija treba da počne 6. aprila na sudu u Milanu.

Prema optužnici, Karima El Mahrug, poznata kao "Rubi - kradljivica srca", imala je seksualne odnose sa Berluskonijem za novac i druge nadoknade tokom 13 susreta u Arkoreu od 14. februara do 2. maja 2010 godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.