Romana Panić: Nemam sreće u ljubavi, digla sam ruke od toga!

Izvor: Kurir, 13.Nov.2014, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romana Panić: Nemam sreće u ljubavi, digla sam ruke od toga!

Pevačica priznaje da je imala samo neuspehe u ljubavi

Romana Panić bila je na korak od braka sa advokatom Fotosom Pitađisom i priznaje da joj čaršijske priče da je obnovila vezu s njim otvaraju stare rane.

"Emotivno se kod mene ništa ne dešava, odustala sam od sebe na tom planu. Sa Fotosom se neću nikad pomirirti, ta priča je završena. Kad nešto završim, to činim zauvek. Čaša kad se razbije, vino se razlije. Nema tu povratka, nama >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nije bilo suđeno i to je to", kaže Romana koja ipak ne odustaje od potrage za čovekom svog života.Romana i Fotos

"Imala sam velike ljubavi i lepo je da se čovek pohvali da je imao takve emocije. Volim ljude i ne gubim veru u njih. Ali sada sam sama. Iako nemam sreće sa muškarcima, verujem da me pravi čeka", kaže pevačica i dodaje da je najvažnije biti iskren prema sebi i da od "kajanja nema vajde“:

"Nikada se nisam pokajala ni zbog čega, jedini ispravan put je iskrenost. Cena je visoka i plaćam je uvek. Neki ljudi dođu, drugi odu, ali za mene je najvažnije da pratim svoj put, ma kakav on bio. Danas je privilegija biti iskren prema sebi".

Sve Romanine ljubavi

Romana je kao neafirmisana pevačica bila u vezi sa izvesnim Sašom. Njena najveća ljubav je grčki advokat Fotos Pitađis, s kojim je skoro tri godine bila u burnoj vezi. Fotos je Romanu prevario sa voditeljkom Jovanom Simić, koja mu je i rodila dete. Pre nekoliko meseci bila je u kratkoj vezi sa fudbalerom Zoranom Šupićem.

(Blic)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.