Roditelji ubijene studentkinje Stele Gundelj: Tužilac zaštitio ubicu i mora biti kažnjen

Izvor: SandzakInfo.net, 29.Jul.2013, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roditelji ubijene studentkinje Stele Gundelj: Tužilac zaštitio ubicu i mora biti kažnjen

Nju ne mogu da vratim, ali ako sad odustanemo - izneverićemo je. A on će za desetak godina izaći kao momak u punoj snazi, koji će moći tri puta da se oženi - ili tri puta da ubije - kažu Dragan i Katica Gundelj, roditelji brutalno ubijene studentkinje Stele (26) čiji je ubica Aleksandar Šundić (23) 11. jula osuđen u Višem sudu u Beogradu na samo 15 godina zatvora.

Nastavak na SandzakInfo.net...






Povezane vesti

PORODICA GUNDELJ: Tužilac zaštitio ubicu naše Stele (26)

Izvor: Kurir, 29.Jul.2013

Aleksandar Šundić odgovara za blaži oblik ubistva, osuđen na 15 godina zatvora. Stelini roditelji podneli su inicijativu za razrešenje zamenika višeg javnog tužioca u Beogradu Aleksandre Grbović..BEOGRAD - Nju ne mogu da vratim, ali ako sad odustanemo - izneverićemo je. A on će za desetak godina...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakInfo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakInfo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.