Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2023, 09:28

Častan oproštaj Vojvodine od Evrope

Posle dve godine Evropa se vratila u Novi Sad, a to su nagradili i prisutni na tribinama sjajnom posetom (7.000), ali i podrškom domaćem timu. Sa druge strane, kiparski je takođe imao podršku sa tribina - sa južne ga je bodrilo par stitina vatrenih fanova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina juri gol zaostatka protiv Kiprana

Izvor: B92, 03.Avg.2023

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak uveče od 20.00 dočekuju APOEL u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije...U prvom meču u Nikoziji bilo je 2:1 za Kiprane, iako su "lale" uspele da se izdignu posle lošeg prvog i odigraju veoma dobro drugo poluvreme i izjednače...Domaći tim je vodio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.