Izvor: Prva.rs, 27.Dec.2015, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvijanjem turizma i poljoprivrede da mladi ostanu na selu

Rajić je istakao da razvijanjem uporedo dve privredne grane- turizma i poljoprivrede možemo privući mlade da ostanu na selu, što je jedan od ciljeva Ministarstva poljoprivrede.
On je izjavio da su mnogi poljoprivredno- prehrambeni proizvodi ovog kraja zaštićeni, dok su drugi na putu da to budu, što takođe predstavlja jedan od potencijala privrednog razvoja.
Ministarstvo je tu da stvori uslove i da pomogne da se mladi afirmišu i zadrže u ovom kraju, rekao je Rajić nakon otvaranja >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << hotela.
Novootvoreni hotel je privatno vlasništvo, odnosno preduzetnika Gojka Purića, a u njega je uloženo 1,5 miliona evra.
Nalazi se na 1170 metara nadmorske visina sa 75 kreveta, a pored restorana, ski staze, raspolaže i sadržajima poput velnesa, turskog kupatila...
Izvor: Tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.