Razbijen pano s najavom izložbe o Jevrejima

Izvor: Blic, 10.Mar.2014, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbijen pano s najavom izložbe o Jevrejima

U Kikindi je razbijen pano na kojem je bio plakat s programom izložbe "Pravednik medju narodima", koju su organizovali Savez jevrejskih opština i Jevrejska opština Kikinda.

Pano ispred Kulturnog centra gde se održava ta izložba, u strogom centru Kikinde, razbijen je tokom vikenda u paramparčad.

Na panou je bio plakat s fotografijom velike menore - tradicionalnog jevrejskog sedmokrakog svećnjaka, pod naslovom "Dan jevrejske kulture" i pozivom na izložbu fotografija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Pravednik medju narodima" i na koncert grupe Klecmer.

Nisu oštećeni susedni panoi s najavama drugih priredbi. Predsednik Jevrejske opštine Kikinda Stojan Knežević rekao je novinarima da je "frapiran" i da "ne zna šta da kaže".

"Prošao sam centrom u nedelju, pano sa najavom naše izložbe bio je neoštećen. Dakle, uništen je verovatno u toku noći. Ne znam kako bih prokomentarisao. Pa kome je to smetalo?", upitao je Knežević.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kikinda, razbijen pano o izložbi o Jevrejima

Izvor: RTS, 10.Mar.2014

Pano na kojem je bio plakat s programom izložbe "Pravednik među narodima" u organizaciji jevrejskoh opština u Kikindi, razbijen u paramparčad. ..U Kikindi je razbijen pano na kojem je bio plakat s programom izložbe "Pravednik među narodima", koju su organizovali Savez jevrejskih opština i Jevrejska...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.