Rat mafiji, Stankovića ubila najopasnija grupa

Izvor: Mondo, 14.Okt.2016, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rat mafiji, Stankovića ubila najopasnija grupa

Država je objavila rat mafiji, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Jedan uhapšen u istrazi ubistva vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića, koje se dogodilo sinoć.

Foto: Beta

"Ovo će biti teška borba u kojoj država i policija moraju da pobede", rekao je Stefanović na konferenciji za novinare.

Stefanović je naveo da će država pokrenuti ceo svoj aparat da do kraja godine policiju očisti od onih koji su na bilo koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << način sarađivali sa mafijom.

Odgovaraće krivično policajci koji su sarađivali sa mafijom, pa i oni koji su bili "ugledni gosti" u vilama mafijaša, na njihovim jahtama ili od toga imali materijalnu korist, najavio je ministar unutrašnjih poslova.

"Oni će biti počišćeni iz policije. Možda do sada nismo imali dokaza da ih sudski procesuiramo, ali da će do Nove godine svi oni biti počišćeni iz policije", rekao je Stefanović.

STANKOVIĆA UBILA NAJORGANIZOVANIJA KRIMINALNA GRUPA NA BALKANU

Policija je privela osumnjičenog za učešće u ubistvu prošle noći na raskrsnici Bačvanske i Ulice gospodara Vučića, a traga se za još nekoliko osoba koje su deo najorganizovanije kriminalne grupe na Balkanu, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

"Imamo dobar pravac istrage, obavljamo razgovore sa očevicima, a kriminalnim grupama koje dolaze u Beogradu i Srbiju poručujem da Beograd ni Srbija nisu poligon za njihove obračune", kazao je Stefanović na konferenciji za novinare u Beogradu.

On je dodao da "tu posebno misli na jednu bivšu jugoslovensku republiku u kojoj se nalazi baza tih kriminalaca".

Sinoć oko 21 sat u Bačvanskoj ulici u Beogradu iz vozila u pokretu u svom automobilu ubijen je 29-godišnji Aleksandar Stanković, dok je jedna osoba ranjena. Mediji su objavili da je ranjen zatvorski čuvar.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.