Raspisana poternica za Markom Milićevim

Izvor: Beta, 19.Avg.2014, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisana poternica za Markom Milićevim

BEOGRAD, 19. avgusta 2014. (Beta) - Za Markom Milićevim, osumnjičenim da je vozio "mini moris" koji je usmrtio Luku Jovanovića na Brankovom mostu u Beogradu, raspisana je crvena Interpolova poternica, javila je u utorak Radio-televizija Srbije.

Raspisivanje crvene Interpolove poternice znači da će Milićev biti uhapšen gde god bude identifikovan.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je ranije istog dana da će Milićev, koji se krije u Turskoj, biti uhapšen za nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << dana i ocenio da on "ne može da pobegne" kada se za njim raspiše Interpolova poternica.

Milićev je osumnjičen da je 25. jula na Brankovom mostu u Beogradu pregazio Luku Jovanovića i da je pobegao sa lica mesta. Jovanović je od povreda preminuo dan kasnije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.