Našli smo Šarića, pa ćemo i Lukinog ubicu

Izvor: Akter, 19.Avg.2014, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Našli smo Šarića, pa ćemo i Lukinog ubicu

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Marko Milićev, osumnjičeni za ubistvo Luke Jovanovića, biti uhapšen i da je policija obavila odličan posao

"Kad Interpol raspiše poternicu on ne može da se sakrije, našli smo gospodina Šarića, nemojte da brinete. Imaćemo čoveka za nekoliko dana, važno je da je slučaj razrešen", rekao je Vučić novinarima u Obrenovcu.

On je rekao da je policija pokazala da je država jača od svih i da radi svoj posao >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << na odlučan i odgovoran način.

U Srbiji se uvek javljaju teorije zavere, dodao je, navodeći da je pre dva dana morao da odgovara na pitanja da li je to uradila Snežana Divac, što su pojedinci iskoristili da tvrde kako su upravo oni zaslužni što je otkriven počinilac.

"Da li stvarno mislite da je Zoran Živković naterao državu da uradi nešto", rekao je Vučić i dodao, "pa to stvarno nema smisla".

On je, međutim, zabrinutiji zbog druge stvari, a to je, kako je naveo, fenomen da je nekoliko ljudi znalo šta se desilo, a da su krili počinioca, odnosno ništa o tome nisu javili.

"Čemu to vodi. U šta smo se pretvorili", zapitao je Vučić i ponovio da je to stvar koja ga mnogo više muči i brine nego to da li će policija uraditi svoj posao - a hoće.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Našli smo Šarića, pa ćemo i Lukinog ubicu!

Izvor: 24sata, 19.Avg.2014

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Marko Milićev, osumnjičeni za ubistvo Luke Jovanovića na Brankovom mostu, biti uhapšen i da je policija obavila odličan posao...- Kad Interpol raspiše poternicu on ne može da se sakrije, našli smo gospodina Šarića, nemojte da brinete....

Nastavak na 24sata...

VUČIĆ: Uhapsićemo osumnjičenog za Lukino ubistvo za nekoliko dana!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Avg.2014

- Kad Interpol raspiše poternicu on ne može da se sakrije, našli smo gospodina Šarića, nemojte da brinete. Imaćemo čoveka za nekoliko dana, važno je da je slučaj razrešen - rekao je premijer Srbije ..Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Marko Milićev, osumnjičeni za...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.