Vučić: Našli smo Šarića, pa ćemo i Lukinog ubicu!

Izvor: 24sata, 19.Avg.2014, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Našli smo Šarića, pa ćemo i Lukinog ubicu!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Marko Milićev, osumnjičeni za ubistvo Luke Jovanovića na Brankovom mostu, biti uhapšen i da je policija obavila odličan posao.

- Kad Interpol raspiše poternicu on ne može da se sakrije, našli smo gospodina Šarića, nemojte da brinete. Imaćemo čoveka za nekoliko dana, važno je da je slučaj razrešen - rekao je Vučić novinarima u Obrenovcu.

On je rekao da je policija pokazala da je država jača od >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << svih i da radi svoj posao na odlučan i odgovoran način.

U Srbiji se uvek javljaju teorije zavere, dodao je, navodeći da je pre dva dana morao da odgovara na pitanja da li je to uradila Snežana Divac, što su pojedinci iskoristili da tvrde kako su upravo oni zaslužni što je otkriven počinilac.

- Da li stvarno mislite da je Zoran Živković naterao državu da uradi nešto - rekao je Vučić i dodao, "pa to stvarno nema smisla".

On je, međutim, zabrinutiji zbog druge stvari, a to je, kako je naveo, fenomen da je nekoliko ljudi znalo šta se desilo, a da su krili počinioca, odnosno ništa o tome nisu javili.

- Čemu to vodi. U šta smo se pretvorili - zapitao je Vučić i ponovio da je to stvar koja ga mnogo više muči i brine nego to da li će policija uraditi svoj posao - a hoće.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Našli smo Šarića, naći ćemo i Milićeva

Izvor: Mondo, 19.Avg.2014

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Marko Milićev, osumnjičeni za ubistvo Luke Jovanovića na Brankovom mostu, biti uhapšen i da je policija obavila odličan posao...Foto: Beta/Miloš Miškov.. "Kad Interpol raspiše poternicu on ne može da se sakrije, našli smo gospodina...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.